side

Diplomirao sam 2009. godine na Grafičkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Usmjerio sam se na područje dizajna, iako sam završio tehnički smjer na fakultetu i u srednjoj grafičkoj školi.

Praktičnu nastavu odrađivao sam u tiskovini “Slobodna Dalmacija” na poslovima prijeloma stranica, a tijekom studiranja radio sam tri godine kao grafički dizajner za firmu “Royal Sales International d.o.o.” sve poslove vezane uz grafički dizajn; Powerpoint prezentacije, letci, katalozi te priprema za tisak. Za tvrtku sam također radio i poslove: službeni fotograf i kamerman. Uz grafički i web dizajn zanima me i fotografija koju uspješno ugrađujem u sadržaje web stranica. Aktivno se služim engleskim jezikom u govoru i pismu.

Dizajnom sam se želio baviti još od osnovne škole, i glavni cilj mi usavršiti se kako u grafičkiom dizajnu tako i web dizajnu / kodiranju / razvoju. Iz navedenih motiva stalno učim nova razvojna područja te implementaciju novih tehnologija. Samostalan sam u radu i trudim se efikasno riješiti sve poteškoće. Volim timski rad i veseli me suradnja s drugim ljudima. Zadatke uvijek obavljam odgovorno i precizno uz maksimalan trud. Ne volim polovičnost. Sve što radim, radim uz maksimum, koji s vremenom podižem na veće razine. Mišljenja sam kako je svaki posao dovoljno važan, te zahtijeva moju potpunu pozornost jer još uvijek skupljam iskustva.

Volontiram kao grafički/web dizajner u nekoliko udruga i klubova kako bih svoja znanja mogao korisiti te usavršavati jer se grafička/web industrija brzo razvija, poglavito vezana uz razvojna tržišta. I surađujući s Vama želim daljnja strukovna napredovanja te usavršavanja.

S poštovanjem,
Mario Barić

download
pdf Portfolio
word Curriculum vitae